Nieuws

Occhio lounge

Ontdek de nieuwe armaturen van Occhio in onze showroom. Minimalisme, strak design en een verfijnde afwerking. 'Quality of light is quality of life' by Occhio

Verder lezen

Klant aan het woord

Eerder dit jaar zorgde TD-Lighting voor de complete verlichting van een prachtig renovatie project te Genk. De klant getuigt over de samenwerking

Verder lezen

Exclusief...

DA editions -Geinspireerd door Sol LeWit

Deze lamp bestaat uit metalen structuren die een opeenvolging van onafgewerkte kubussen creëren, de opalen of transparante bollen dienen als lichtbron.

Personaliseer je eigen unieke lamp!

IC Lights now in black

Designer Michael Anastassiades
Product IC Lights - new black finish                               

Arrangements Line 2018

De arrangements line is ontworpen door Michael Anastassiades.

De designer heeft zich voor het ontwerp laten inspireren door de bestaande paralellen tussen verlichting en sieraden.

Je kan deze lamp zelf samenstellen door verschillende geometrische vormen met elkaar te combineren en de elementen te verwisselen, zo kan je de compositie van de lamp aanpassen.

Het unieke aan deze lamp is dat Elk component kan aangesloten worden door middel van een elektrisch en mechanisch verbindingssysteem, bestaande uit negen verschillende lichtelementen.

Wil jij zelf een Arrangement lamp samenstellen door verschillende geometrische vormen met elkaar te combineren, neem dan contact met ons op.

Excursie naar Milaan

Als officiële dealer en op uitnodiging van Flos zijn we op 20 april afgereisd naar Milaan. Hier hebben we een bezoek gebracht aan de Italiaanse onderneming Ares. Dit architecturaal verlichtingsbedrijf, gespecialiseerd in buitenverlichting, maakt sinds juni 2015 deel uit van de Flos groep. De dag nadien hebben we een rondleiding gekregen in de studio van Achille Castiglioni door niemand minder dan zijn dochter Giovanna. De beroemde Italiaanse designer van o.a. de lampen Arco, Teraxacum en Taccia overleed in 2002 op 84-jarige leeftijd, maar alles in zijn studio staat er bij alsof hij nog steeds aan het ontwerpen is. Na Castiglioni’s dood besloot zijn familie om de studio open te stellen voor publiek om zijn werk en ideeën in eer te houden.

Tala, nieuw in onze showroom

Tala is een jong, Brits verlichtingsmerk met de missie om voortreffelijke producten te creëren die een positieve impact hebben op de wereld. De verlichting van Tala is een combinatie van klassieke decoratieve kwaliteiten, industriële invloeden en baanbrekende LED-technologie.
Wanneer u Tala verlichting aankoopt investeert u ook in hun ethos. Dit is vertegenwoordigd in elk detail, van de verpakking tot in het planten van bomen programma. Dit programma belooft dat voor elke 200 verkochte eenheden 10 bomen worden gepland.
Hun LED-verlichting zijn tot 90% efficiënter dan de klassieke gloeilampen. Naast de energiebesparing zal u ook geld besparen op uw de vervanging van uw lampen omwille van hun gemiddelde levensduur van 30.000 branduren (10 jaar).

Follow me

Portable and rechargeable, FollowMe is a table lamp that can be taken wherever you go. Because of its small, warm, and self-contained character, it is ideal both indoors and outdoors. It also works in restaurants and terraces that have no access to electrical outlets, or to replace candlelight.

by Inma Bermúdez, 2014

Verder lezen